my baby

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!!

Assalamualaikum dan selamat malam.. Aku tak tahu samada aku bermasalah ke atau mmg rmai je mommies dlm pantang jd mcm aku..hari2 duk belek calendar dlm phone..hr2 kira date raya / bebas merdeka..hrmm makin dikira makin lmbt giles pulak masa berlalu..sabo sabo..akn tiba juga nanti hari yg ditunggu..huhu orait bkenaan tajuk entri diatas tu..x tahu samada …

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!! Read More »

Throwback jelawang “baha’s base camp” with my little aqeem

Assalamulaikum.. Nampaknya lebih banyak kisah-kisah throwback akan menyusul oleh kerana dh sekian lamanya tak meng-update blog..rugi rasanya kalau tak up kn entry wlupun throwback punya cerita..jadi aku amik kisah2 throwback yg menarik untuk dikongsikan dan sebagai kenang-kenangan utk diri aku sndiri.. bila bosan aku sendiri akn baca balik cerita2 lama yg banyak diantaranya aku lupa.. …

Throwback jelawang “baha’s base camp” with my little aqeem Read More »

16w 5 days check up HB drop

Assalamualaikum w.b.t.. Pagi tadi awal2 lg hantar aqeem ke sekolah, kononnya nak cepat smpi di klinik..padahal klinik tu dekat sgt je dengan rumah. Tapi aku nk jadi orang 1st check up..as usual pagi adalah waktu keemasan pada aku. 1001 keje aku nak buat sebelum keluar mencari rezeki di kedai kami.  since dah 5 tahun gap, …

16w 5 days check up HB drop Read More »

luqman photoshoot with his McQueen car

hi readers and friends..here’s some photos i just wanna share..maybe i’ll add some more photos later..actually i’m busy rite now because my “SECRET TASK” not yet completed. huhu its sound weird rite.. no problemo, someday i’ll share it ….well dh lama rasenye x photoshoot my little sweeet talent…so, lepas hntar jubah konvo and amik gmbr …

luqman photoshoot with his McQueen car Read More »

weekend + assignment + rindu luqman

work station 1 selamat malam…hujung minggu yang indah bg aku kerana dapat abdikan diri dalam bilik ni sambil menyiapkan assignment. tadi hubby call. dia tanya, buat apa. macam biasa jawapan dari aku “assignment”..hubby aku ckp, tak habis2 ke assignment tu..aku jawab balik “tak kan pernah habis”..huhu begitulah riwayat seorang pelajar sepenuh masa. just imagine la …

weekend + assignment + rindu luqman Read More »

melawan kesepian

hi guys!! lama dah aku tak update blog ni..suram sepi blog aku kan..sama macam jiwa aku sekarang..bkn senang beb nak melawan perasaan ni..melawan rasa sunyi..aku kira minggu-minggu pertama aku dibumi hang tuah ni ibaratkan minggu peralihan setelah hampir 2 bulan bersama insan yang paling aku sayang..bila berada jauh begini aku seolah hilang arah..aku sangat rindu …

melawan kesepian Read More »

menjelang perpisahan..

Salam pada bloggers atau si pembaca misteri yang masih sudi membawa diri anda ke blog DuniaIlusiku. ini bukan kisah sedih tapi mungkin menyedihkan..maaf aku tak dapat nak update blog sejak bercuti ni. akibat berpindah umah, aku terpaksa menggunakan mobile network yang sudah tentu macam si siput yang tengah posa merangkak lemah..adeh si siput pun reti …

menjelang perpisahan.. Read More »