kisah pasal AKU

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!!

Assalamualaikum dan selamat malam.. Aku tak tahu samada aku bermasalah ke atau mmg rmai je mommies dlm pantang jd mcm aku..hari2 duk belek calendar dlm phone..hr2 kira date raya / bebas merdeka..hrmm makin dikira makin lmbt giles pulak masa berlalu..sabo sabo..akn tiba juga nanti hari yg ditunggu..huhu orait bkenaan tajuk entri diatas tu..x tahu samada …

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!! Read More »

Pati Delima & penawar sembelit

Assalamualikum..slmt pagi Malaysia..sempat curi2 update blog pg ni sblum kesayangan aku yg dh take over pc ni bangun..huhu..pg ni nk bercerita pasal kesihatan skit..pengalaman sndiri.. Syukur alhamdulillah kandungan aku smpi ke hari ni tak ada masalah..hari isnin ni check up dan dah masuk 7 bulan..klu ada rezeki boleh la nmpk baby boy or girl kat …

Pati Delima & penawar sembelit Read More »

What a busy weekend!!

Assalamulaikum.. Bangun seawal pg, dh bersusun jadual.banyak betul nak kena buat. ye lah mama2 bekerja mmg mcm ni la kn..yg tak bekerja pn sama busy. walaupun semangat aku kental bajet kuat mcm biasa tp hakikatnya pergerakan aku terbatas..nk menyangkul sakit bahu..sapu daun2 kering lebih2 sikit dh kremm..duduk nk bercucuk tanam punggung pulak sakit..nk memanjat tinggi …

What a busy weekend!! Read More »

16w 5 days check up HB drop

Assalamualaikum w.b.t.. Pagi tadi awal2 lg hantar aqeem ke sekolah, kononnya nak cepat smpi di klinik..padahal klinik tu dekat sgt je dengan rumah. Tapi aku nk jadi orang 1st check up..as usual pagi adalah waktu keemasan pada aku. 1001 keje aku nak buat sebelum keluar mencari rezeki di kedai kami.  since dah 5 tahun gap, …

16w 5 days check up HB drop Read More »

30th bufday

Helo hai..nampaknya setahun sekali aku update blog ni..eihh ok lah dr xde lngsung update kn or perangai x senonoh aku dlu suka delete2 blog..sia2 je aku kumpul followers pastu aku sndiri yg larikn diri..no more!!..itu aku yg dlu..pengecut..takut pd bayang2 sendiri..sekarang aku dh lain..lebih matang barangkali..suka duka jatuh bangun mmg banyak berikan aku kekuatan..tahun ni …

30th bufday Read More »

Masa lalu Part one

hi friends,haters and anyone who always support my personal writing..thanks again kerana tidak jemu2 visit my personal blog..okeh, entri kali ni bercerita tentang “MOMENTS yang aku rindui”..urghhh dh berhari-hari aku spent time menyelenggara files yg berselerak dan berlebih-lebihan dalam memory laptop kesayangan aku ni..nahhh merah..tinggal bbrapa bytes je lg..nk bukak Photoshop pn dh tak boleh..huhh …

Masa lalu Part one Read More »

Graduated at last

i’m thinking seriously about my age…i’m the oldest among ’em..my friend masa diploma dlu masing2 dh bkerjaya while i’m just graduated..but alhamdulillah syukur i graduated at last..even though a bit late..i still remember how poor my result during diploma..it’s hard to get even 3.00 gpa..finally i graduated my diploma below 3.00..it’s ok yg lpas tu biarkn …

Graduated at last Read More »

luqman photoshoot with his McQueen car

hi readers and friends..here’s some photos i just wanna share..maybe i’ll add some more photos later..actually i’m busy rite now because my “SECRET TASK” not yet completed. huhu its sound weird rite.. no problemo, someday i’ll share it ….well dh lama rasenye x photoshoot my little sweeet talent…so, lepas hntar jubah konvo and amik gmbr …

luqman photoshoot with his McQueen car Read More »