cinta

Jelawang base camp dengan anak-anak

Semoga ini menjadi kenangan cinta, kasih dan syg kita selamanya..mama dedikasikan blog ini untuk anak-anak mama @ Baha’s Base Camp (270 Meter) Jelawang, Dabong Kelantan Mei 2017 Alhamdulillah, akhirnya aku ada kekuatan untuk decide domain name ni.. so, ni 1st post utk www.jassminerosse.com tp cerita terpaksa lah aku throwback sbb terlalu bnyk cerita lepas yg berakhir …

Jelawang base camp dengan anak-anak Read More »

kau yang teristimewa

hi semua..terima kasih kerana masih sudi menjenguk blog aku yang tak seberapa nih..entri kali ni aku dedikasi khas untuk anakku Ahmad Luqman Nurhaqeem. aku tahu dia masih kecil langsung tidak memahami apa yang aku sampaikan kat sini..tapi suatu hari dia juga akan membesar. hanya lagi 2 minggu genaplah setahun umurnya.. aku nak jadikan entri2 ni …

kau yang teristimewa Read More »

CINTA

-kata-kata yang sering menghantuiku :- “u tidak mampu dicintai dan mencintai” ucapan seorang kenalan “orang yang jarang kena tipu nih, lau kena tipu teruk terus” pesanan seorang abang :-kata-kata yang sering ku pegang:- Kita tak semestinya bersama dengan orang yang kita cintai, jadi cintai lah diri kita melebihi dari dia. :-sedikit coretan dari seorang teman …

CINTA Read More »

rindu kamu sayang

YES!!! aku lah seorang mama..aku jugak seorang student sepenuh masa…sudah pastinya aku seorang isteri.. tapi skrg part time wife and full time student..huhuhu….wat ’bout being a “mama”…wuteva!! wherever!! whenever!! am still ur mama AHMAD LUQMAN NURHAQEEM n mama lov u sooo much honey…n i noe u luv me too…great!!!! mama will be there soon…  * …

rindu kamu sayang Read More »

berlibur di Cameron bersama dua insan yg ku cinta…

Assalamualaikum dn salam sejahtera…huh lamanya aku berdiam diri…maklumlah jd student ni bknnya senang…ble dh join club mcm2 la plak kerjanya..lom lg ditambah ngan assignment2 yg kbnykkannya nk kna hntar minggu2 last..time tu juga lh mcm2 aktiviti kna involve…kadang2 aku pikir bagus gak busy ni..leh aku lupakn sementara rndu pd sidia nun jauh disana..huhu….smpai tak terlayan …

berlibur di Cameron bersama dua insan yg ku cinta… Read More »

amirozi

guys!! bertemu kmbali dlm slot kedua tuk hari ini sblum masuknya 6 march 2011….nmpaknye i tdk bjaya mnguruskn masa dgn begitu efficient.. i kalah dgn godaan internet…huhuhu…tp xpe la..hr ni kn cuti…lepak ar kan… actually entry ni i dedicate tuk my hubby yg nun jauh di sana…i tahu u bc entry ni b..ni kira entry …

amirozi Read More »