rosiey ali

Servis Edit Blog dan Photoshop Design

Assalamualaikum…wahhhh dah lama sgt tak up entri..terasa sengal2 jari jemari ni nak menaip..actually. aku hmpir 24 jam duk depan pc..tp masa tu xberapa nak ada..tambah pulak mood utk berblog kurang..sbb apa tau? sebabnya aku sibuk mengedit blog orang..hehe sambil2 edit sambil jaga kedai bundle aku ni.. multi tasking mommy la sgt kan..selagi ada peluang kita …

Servis Edit Blog dan Photoshop Design Read More »

DIY baby wrap versi mama

Salam.. oleh kerana ada mama2 luar sana yg pm & comment tanya mcm mana cara nk buat DIY baby wrap ni kan, so, aku decide up la satu entry pasal ni. ni cara aku yg super duper JIMAT ok..klu uols ada duit bnyk, beli je lah yg ready cantik2 tau tp harga mak aiiii lah …

DIY baby wrap versi mama Read More »

Aku as Freelance Graphic Designer

Selamat petang buat semua readers yang kebetulan lalu lalang kat www.jassmienrosse.com ni..Hai uols… Kat sini Kota Bharu, sejak semalam cuaca mendung hujan renyai2 sepanjang hari. Hari ni ayahnya tak ada sbb dia ke Penang ade friendly match bola katanya.. bola xpe jgn selingkuh sudah.. Ayahnya tu nak challenge mama la tu..sbb dia punye berat x …

Aku as Freelance Graphic Designer Read More »

Jelawang base camp dengan anak-anak

Semoga ini menjadi kenangan cinta, kasih dan syg kita selamanya..mama dedikasikan blog ini untuk anak-anak mama¬†@ Baha’s Base Camp (270 Meter) Jelawang, Dabong Kelantan Mei 2017 Alhamdulillah, akhirnya aku ada kekuatan untuk decide domain name ni.. so, ni 1st post utk www.jassminerosse.com tp cerita terpaksa lah aku throwback sbb terlalu bnyk cerita lepas yg berakhir …

Jelawang base camp dengan anak-anak Read More »

Impian MAMA

Selamat malam kepada korang yang tersinggah di blog aku yg suram dan tenggelam ni ha..lamanya tak update kan..susah actually nak cover itu ini..senang jd diri sendiri je lah.. Aitt ape hal pulak kan..ni ha,, aku tak nak dah berbahasakan saya or rozi time menulis entry mcm latest post sbb mcm tak feel la nk mengarang …

Impian MAMA Read More »