rosiey ali

Projek Ros Jepun Postpone!!

Salam 13 syawal…uols masih dlm mood raya?? since aku dh x dgr radio ni jd mood raya dh hilang la sbb xde berkumandangnya lagu raya..lgpun aku kan berpantang (berpantang la sgt) /wahaha orait..apesal lh kan bila tgh berpantang ni terasa lmbt sgt masa berlalu..baby rayyan tu dh mcm umo sebulan..tp bila dihitung hari br 21 …

Projek Ros Jepun Postpone!! Read More »

Bundle baby and kids kota bharu

Slmt mlm..Sejak masukkn stok baru aku jd gila serius pulak dgn bisnes bundle aku ni. alhamdulillah hasil belahan bale yg masuk baru ni boleh tahan cun2..tergoda jgak nk grab utk rayyan dan abg dia..tahan nafsu oii. Grab yg mana berkenan sgt je. Dah la modal kali agak keras jugak la. Kali ni aku masukkan stok2 …

Bundle baby and kids kota bharu Read More »

Upah Edit blog murah untuk personal atau bisnes blog

Anda Shaklee agent?? Anda Marykay Beauty Consultant?? Anda ada PRODUCT sendiri?? atauuuu….. Anda ingin kongsikan kisah hidup, hobi, travel sana sini, resepi, deco2 rumah dan mcm mcm lagi lah…. dannnn…… Anda teringin nak ada LANDING PAGE I BLOG sendiri… Nak Blog ala2 website siap dgn kongsep e-commerce ataupun mcm professional business website (grid layout) ataupun …

Upah Edit blog murah untuk personal atau bisnes blog Read More »