Year: 2018

Bundle baby and kids kota bharu

Slmt mlm..Sejak masukkn stok baru aku jd gila serius pulak dgn bisnes bundle aku ni. alhamdulillah hasil belahan bale yg masuk baru ni boleh tahan cun2..tergoda jgak nk grab utk rayyan dan abg dia..tahan nafsu oii. Grab yg mana berkenan sgt je. Dah la modal kali agak keras jugak la. Kali ni aku masukkan stok2 …

Bundle baby and kids kota bharu Read More »

Upah Edit blog murah untuk personal atau bisnes blog

Anda Shaklee agent?? Anda Marykay Beauty Consultant?? Anda ada PRODUCT sendiri?? atauuuu….. Anda ingin kongsikan kisah hidup, hobi, travel sana sini, resepi, deco2 rumah dan mcm mcm lagi lah…. dannnn…… Anda teringin nak ada LANDING PAGE I BLOG sendiri… Nak Blog ala2 website siap dgn kongsep e-commerce ataupun mcm professional business website (grid layout) ataupun …

Upah Edit blog murah untuk personal atau bisnes blog Read More »

Servis Edit Blog dan Photoshop Design

Assalamualaikum…wahhhh dah lama sgt tak up entri..terasa sengal2 jari jemari ni nak menaip..actually. aku hmpir 24 jam duk depan pc..tp masa tu xberapa nak ada..tambah pulak mood utk berblog kurang..sbb apa tau? sebabnya aku sibuk mengedit blog orang..hehe sambil2 edit sambil jaga kedai bundle aku ni.. multi tasking mommy la sgt kan..selagi ada peluang kita …

Servis Edit Blog dan Photoshop Design Read More »