Month: August 2016

Tiba masa ku melangkah gagah!!

Assalamualaikum dan salam kemerdekaan MALAYSIAku.. Rozi nak amik kesempatan sempena MERDEKA ni utk publish blog baru yg actually backup semua old posts dr blog Duniailusiku7 yg dulu.. dah taknak berilusi lagi dahhh..no more.. no more.. let’s straight to the point.. dah tiba masa rozi keluar dari dunia ilusi itu.. jom sama-sama melangkah penuh GAGAH.. pedulikan …

Tiba masa ku melangkah gagah!! Read More »

Projek Ros Jepun Postpone!!

Salam 13 syawal…uols masih dlm mood raya?? since aku dh x dgr radio ni jd mood raya dh hilang la sbb xde berkumandangnya lagu raya..lgpun aku kan berpantang (berpantang la sgt) /wahaha orait..apesal lh kan bila tgh berpantang ni terasa lmbt sgt masa berlalu..baby rayyan tu dh mcm umo sebulan..tp bila dihitung hari br 21 …

Projek Ros Jepun Postpone!! Read More »