Month: July 2016

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!!

Assalamualaikum dan selamat malam.. Aku tak tahu samada aku bermasalah ke atau mmg rmai je mommies dlm pantang jd mcm aku..hari2 duk belek calendar dlm phone..hr2 kira date raya / bebas merdeka..hrmm makin dikira makin lmbt giles pulak masa berlalu..sabo sabo..akn tiba juga nanti hari yg ditunggu..huhu orait bkenaan tajuk entri diatas tu..x tahu samada …

Bila en.suami jadi PERSONAL SHOPPER!! Read More »

Throwback Raya 2016

  Assalamualaikum dan slmt mlm.. hari ni aku nak selitkan gmbr2 throwback kisah raya dlm pantang..terima kasih syg tidak terhingga kepada family aku yg jauh dr kemaman, dungun, s.alam & Australia..terima kasih sudi dtg menjenguk adikmu disini..skurang2nya rayaku terisi penuh beerti.. ok layan..buat sementara malas ni aku up gmbr yg dipetik dr FB dlu..photo lain …

Throwback Raya 2016 Read More »

7th Anniversary

Salam..kita masih dlm shawal kn..slmt ber-open house la uols..iols masih dlm mood bpantang tp ala2 modern..hehehh..mlm td 7 thn yg lalu, berakhirnya status bujang aku. slmt menjadi isteri en.hubby..alhamdulillah sehingga ke hari ini ke saat ini aku masih lg isteri dia..selisih faham tu biasa lah kn..masam manis kehidupan..sedangkan lidah lg tergigit inikan pula suami isteri.. …

7th Anniversary Read More »

Ahmad Rayyan Naufal putera kedua..

Assalamualaikum wbt Salam syawal maaf zahir batin..tiada ertinya raya buat aku yg tgh berpantang ni..huhu..btw, entri ni aku dh draft masa last puasa hari tu tp jd pekasam pulak x smpt nk post..PC ni buat hal..jadi terpaksalah aku ubahsuai sikit jln ceritanya..ramadan kali ni hasratnya nak berpuasa penuh tapi tak kesampaian sbb baby rayyan nak beraya …

Ahmad Rayyan Naufal putera kedua.. Read More »