November 15, 2011

selamat pengantin baru buat cousin aku

salam semua..dh lama tak bukak blog ni..apatah lg nk post entri br..busy sgt kbelakangan ni..tp skrg masa aku dh mula stabil blik..ade ruang sikit untuk hal2 lain..hmm bnyk sbnarnye aku nk citer tp satu2 lah yer..aku nk start ngan wishes entri dlu..selamat pengantin baru buat cousin aku..hmpir 13 tahun bercinta akhirnya mereka selamat menjadi suami isteri..aku tumpang gembira dan kali ni aku puas hati dpt blik kampung celebrate wedding diorang wlupun busy layan luqman..buat cousin aku Nurafzaa dan pasangannya Khairul, tahniah tuk korang berdua..semoga bahagia hingga ke anak cucu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SUBSCRIBE
Langgan Newsletter untuk update terkini dan info menarik
Subscription Form
Copyright © Jasminerosse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram