JassmineRosse

Sed gravida ornare vestibulum turpis quam urna aliquam in feugiat lorem dolor pulvinar a, scelerisque amet ultrices consectetur magna sit.

Salam 13 syawal…uols masih dlm mood raya?? since aku dh x dgr radio ni jd mood raya dh hilang la sbb xde …

Pagi petang siang malam hujan. Sekejap2 lebat. Kempunan rozi nak berkebun. Sempat la juga curi2 keluar belek2 ros kesayangan rozi yg sedang …

Assalamualaikum W.B.T dan salam kehijauan dari saya.. Hari ni rozi nak share sikit cara tanam pohon pegaga cara rozi..Banyak kaedah sebenarnya nak …

Salam 13 syawal…uols masih dlm mood raya?? since aku dh x dgr radio ni jd mood raya dh hilang la sbb xde …

Hai..selamat berhujung minggu uols, last week aku ada bawak anak-anak masuk hutan. Tapi kali ni kakak ipar and family join sekali. Jadi …

Assalamualaikum…   Mlm ni tergerak hati nak up satu entri..padahal bersusun lagi entri kat draft tu..last2 entri ni jugak rozi up..saja nk …

  Hari Pertama Seawal subuh kami tiba di kawasan rekreasi air terjun chemerung. kemudahan yang tersedia boleh diklasifikasikan kelas pertama. suraunya dan …

Assalamulaikum.. Nampaknya lebih banyak kisah-kisah throwback akan menyusul oleh kerana dh sekian lamanya tak meng-update blog..rugi rasanya kalau tak up kn entry …

Hello guys…still read my blog??..huhu ntah mngapa rajin lak nk update blog tonite..err, actually got so many stories tp masa sgt dengki …

Official baju exp kali ni Jam menunjukkan pukul 6.45 pagi..kali ni bas aku naiki tiba agak lewat di kota bharu. Agaknya disebabkan …

Semoga ini menjadi kenangan cinta, kasih dan syg kita selamanya..mama dedikasikan blog ini untuk anak-anak mama @ Baha’s Base Camp (270 Meter) Jelawang, …

Pagi petang siang malam hujan. Sekejap2 lebat. Kempunan rozi nak berkebun. Sempat la juga curi2 keluar belek2 ros kesayangan rozi yg sedang …

Assalamualaikum dan selamat malam.. Aku tak tahu samada aku bermasalah ke atau mmg rmai je mommies dlm pantang jd mcm aku..hari2 duk …

  Assalamualaikum dan slmt mlm.. hari ni aku nak selitkan gmbr2 throwback kisah raya dlm pantang..terima kasih syg tidak terhingga kepada family …